Dulceata de macese.
Dulceata de macese sau pasta de macese, este unul si acelasi produs, este un produs pe care-l prepar dupa o reteta traditionala, fara aditivi alimentari, fara conservanti. Prin metoda de conservare pe care o folosesc, (dunstuire minim 12 ore) produsul rezista de la 3 pana la 4 ani depozitat intr-un spatiu moderat ca si temperatura. (16-20 grade) La procesare nu adaug arome arificiale sau naturale, las natura sa-si spuna cuvantul si credeti-ma ca rezultatul nu este altul decat unul pozitiv. Ca si recomandare, nu pot sa zic altceva decat ca, acest produs natural preparat traditional numai din fructe de macese salbatice, se preteaza prin savoarea pe care o degaja, la vreo cateva clatite savurate in mijlocul familiei. Continutul deosebit de generos al acestui produs finit in vitamina C, se face de la sine recomandat intr-o multitudine de terapii alternative. Siropul sau dulceata de macese sunt indicate în avitaminoze, tulburări circulatorii (au acţiune vasodilatoare, scad permeabilitatea şi fragilitatea capilară). Mai pot fi utilizate în afecţiunile biliare, hepatice, artroze, pentru acţiune antiinflamatoare şi alergii de tipul rinitelor alergice, astmului bronşic alergic, etc
Anuntul este o sinteza de texte culese din literatura de specialitate.
ELIBEREZ FACTURA!
PRET VECHI: 13 lei borcan 314ml/340Ggr
PRET NOU: 11 lei borcan 314ml/340gr
Cantitate | 314ml |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.