BULION din roșii adevărate adică roșii cu gust de roșii!
Toamna este sezonul perfect pentru a pregăti un bulion gustos de roșii, iar procesul pentru pregătirea acestuia este unul prietenos și accesibil tuturor, începând de la micii bucătari începători și până gospodinele bine călite și armate cu zeci de rețete și informații.
Eu am o masină de stors roșii foarte eficientă. Intr-una din poze se vede parțial. Îmi ușurează munca foarte mult.
Sucul de roșii se lasă la fiert la foc mic, aproximativ o oră – o oră jumătate, însă timpul poate varia în funcție de preferințele personale. Consistența sucului poate fi astfel mai cremoasă sau puțin mai lichidă. Eu am o oală cu mixer de 50 litri, așa că nu mă chinui cu amestecatul, sucul de roșii îl pun în oală și oala-și vede de treabă. Din când în când mai verific consistența bulionului Adăugați sare la final după gust. Sticlele cu bulion le sterilizez în cuptorul de pâine. Tot ce rămâne de făcut acum este să așteptați ca acestea să fie în totalitate răcite, iar mai apoi le puteți adăuga colecției de preparate delicioase din cămară. Trimit și în țară, în ambalaje adecvate ca sa ajunga produsul intreg si nevătamat.
PREȚ: 17 lei, 720ml/750ml
Fii primul care scrii o recenzie pentru „Bulion de roșii, cu gust de roșii” Anulează răspunsul
Produse similare
-
Zacuscă de ghebe
27.00lei -
Ulei de dovleac presat la cald 750ml
60.00lei -
Șerbet 314ml/335gr
26.00lei
Recenzii
Nu există recenzii până acum.